I Hope You’ll Die Next Time :-)

Director Mihály Schwechtje
País Hongria // Idioma VO Hongarès/SUB Castellà // Year 2018 // Duration 96'
Cast Kristóf Vajda, Szilvia Herr, Casaba Polgár

Eszter és una noia insegura de 16 anys que està enamorada en secret del seu professor d’anglès, mentre el seu company de classe Peter està desesperançadament enamorat d’ella. Un dia el profe anuncia que deixarà l’escola per anar-se’n a Londres. El mateix dia Eszter rep un especial missatge de comiat del professor. És la porta d’entrada a un affair online de conseqüències inesperades.

Adolescents, desig, inseguretat, hormones, frustracions i xarxes socials formen un cocktail que s’ha agitat de diverses maneres en els últims anys, no sempre amb resultats satisfactoris; però l’hongarès Mihály Schwechtje sap trobar el punt d’equilibri entre tecnologies actuals, sensibilitat adolescent, estètica teen, sèxting i un guió calculat, i ho converteix en un engranatge narratiu que funciona a la perfecció i t’enganxa fins al final.

El coming of age esdevé thriller amb les eines narratives de la contemporaneïtat multi-pantalla. Tot just començant la seva carrera de festivals, el film té una forta personalitat que de ben segur serà una de les petites sorpreses (i troballes!) de l’edició d’enguany.

Estrena a Espanya.

Amb l’assistència del director Mihály Schwechtje.

  • Dimecres 5 // 20hANTIGA AUDIÈNCIA