MiniREC

Des del 2017, i amb la col·laboració del Festival Minipop, el MiniREC agrupa un seguit d’activitats i pel·lícules pensades per a tots els públics amb el clar objectiu d’apropar el festival al públic més familiar. Gaudir d’una bona pel·lícula, parlar amb el director, participar d’un taller cinematogràfic o aprendre que sobre l’audiovisual són algunes de les activitats que inclourà el MiniREC. No es tracta de programar específicament pel públic infantil sinó més aviat d’incloure dins la programació pel·lícules que apropin el mon adult i l’infantil, compartint una història i una experiència.  Fer que adults i petits gaudeixin conjuntament del festival i s’endinsin dins el mon del cinema. En definitiva viure i compartir la cultura entre diferents generacions.

Amb la col·laboració de:

Mirai, mi hermana pequeña

Director Mamoru Hosada
País Japó // Idioma VO Japonés/SUB castellà // Year 2018 // Duration 98'
Cast Gen Hoshino, Haru Kuroki i Koji Yakusho

Un jardí secret ens permet viatjar en el temps i conèixer als nostres avantpassats de la mà de la nostra germana del futur. Una pel·lícula sobre la gelosia, l’amor i les diferents generacions, tendre i real amb pinzellades de fantasia i imaginació. MIRAI ens descobreix les emocions de ser el germà gran.

  • Dissabte 1 // 16:30hTEATRET DEL SERRALLO

Supa Modo

Director Likarion Wainaina
País Kenya i Germany // Idioma VO Suajili, Anglès i Kikuyu/SUB Castellà // Year 2018 // Duration 74'
Cast Stycie Waweru, Maryanne Nungo i Nyawara Ndambia

Aquesta és una pel·lícula que parla sobre la maternitat, sobre la mort imminent, però que és sobretot un cant a la vida, que ens parla d’heroïnes i carregada d’emocions i que ens transporta a una petita població de Kenya on tots els habitants acaben essent els protagonistes reals. 

  • Dissabte 1 // 18:30hTEATRET DEL SERRALLO

The Breadwinner

Director Nora Twomey
País Canadà, Irlanda, Luxemburg // Idioma VO Anglès Sub. Català / Castellà // Year 2017 // Duration 94'
Cast Saara Chaudry, Soma Bhatia i Noorin Gulamgaus

La Parvana és una nena d’onze anys que viu a la capital d’Afganistan, Kabul, durant el període de domini dels talibans. Quan el seu pare és detingut, els membres de la família es queden sense recursos i, ja que les dones tenen prohibit sortir al carrer soles, decideixen transformar la Parvana en un noi perquè pugui anar a comprar menjar.

De l’estudi que va crear El secreto del libro de Kells i La canción del mar, ens arriba aquesta pel·lícula captivadora sobre la valentia, els vincles familiars, la superació i la lleialtat en temps de guerra. La història d’una heroïna que s’enfronta amb coratge i imaginació al moment de misogínia i violència que li ha tocat viure.

Nominada a l’Oscar a Millor Pel·lícula d’Animació

Subtitulada al català amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amb l’assistència de la guionista Anita Doron. 

  • Diumenge 2 // 12hTEATRET DEL SERRALLO
  • Dissabte 8 // 18hANTIGA AUDIÈNCIA

Santa Claus & Cia

Director Alain Chabat
País França // Idioma VO Francès/SUB Castellà // Year 2017 // Duration 99'
Cast Alain Chabat, Audrey Tautou, Pio Marmai, Golshifteh Farahani i Bruno Sanches

Amb la ciutat de París com a teló de fons, viurem les aventures d’un Santa Claus que ha de trobar vitamina C per curar els follets constipats i així tenir totes les joguines a punt de cara a la nit de Nadal. 

  • Diumenge 2 // 16:30hTEATRET DEL SERRALLO

Girl in Flight (La Fuga )

Director Sandra Vannucchi
País Espanya // Idioma VO Italià/ SUB Català // Year 2017 // Duration 78'
Cast Donatella Finocchiaro, Filippo Nigro i Lisa Anderozzi

Una escapada, un nou món que s’obre. Noves realitats, complicitats i una Roma desconeguda. El pas a l’adolescència, l’amistat i la lluita contra els estereotips. Aventures per uns i quotidianitats pels altres i, de fons, destaca la relació amb els pares i la família en una etapa de reafirmació de la pròpia identitat. 

  • Diumenge 2 // 18:30hTEATRET DEL SERRALLO